Όροι Χρήσης - Disclaimer

Οι πληροφορίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, προέρχονται από ψάξιμο και συγκέντρωση στοιχείων από το διεθνές Internet, σε συνδυασμό με πληροφορίες από την Ελληνική παράδοση, όπως αυτές μεταφέρονται από στόμα σε στόμα, από μητέρα σε κόρη κ.ο.κ.

Πολλές από τις πληροφορίες εδώ είναι αποτέλεσμα προσωπικής εμπειρίας, έρευνας και δοκιμής και δεν έχουν σε όλες τις περιπτώσεις τεκμηριωθεί επιστημονικά.

Κρίναμε καλό, μέσω αυτού του ιστοχώρου, να διαδώσουμε αυτή την γνώση και να μεταφέρουμε την εμπειρία μας έχοντας καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες να μεταφέρονται σωστά. Εν τούτοις δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο λάθους, παρά το γεγονός, ότι προσπαθούμε να μηδενίσουμε την πιθανότητα αυτή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας παρέχονται δωρεάν, ως έχουν, μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης ιδεών μέσω του Ίντερνετ, χωρίς δηλαδή κάποια εγγύηση, άμεση ή έμεση ως προς το αποτέλεσμα.

Οι επισκέπτες, συνίσταται και οφείλουν, να δοκιμάζουν τις συνταγές πριν την εφαρμογή. Όλα τα άρθρα εδώ έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν αποσκοπούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την ιατρική αγωγή, γι' αυτό πριν προβείτε σε οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών της σελίδας, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
FOLLOW US

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Your New WebSite

Your New WebSite
ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET